Registreerumine loovusfoorumile 2014 "Loov eneseväljendus" on alanud

Teisipäev, 10 Juuni 2014
Loovusfoorum 2013, trummide töötuba Reigo Ahvena juhendamisel. Foto: Tõnis Riisalu/norden.ee Loovusfoorum 2013, trummide töötuba Reigo Ahvena juhendamisel. Foto: Tõnis Riisalu/norden.ee

Alates 10. juunist on avatud registreerumine järjekorras juba kolmandale loovusfoorumile, mis seekord kannab pealkirja "Loov eneseväljendus" ja toimub Tartu Ülikooli Narva Kolledžis 18.-19. augustil.

"Põhjamaade koolides on kujunenud juba tavaks ühendada õppimine ja mäng, sest see tõstab õpilase motivatsiooni, julgust katsetada ja otsida uusi lahendusi, tõstab suhtlemisoskust ja usaldust ehk sotsiaalseid oskusi. Ka Eesti haridussüsteemis on hakatud üha enam loovat õpetamist rakendama. Põhjamaadel ja Eestil on kahtlemata teineteiselt õppida, et arendada koolisüsteemi ja anda noortele parim ja mitmekülgne ettevalmistus eluks," selgitab Põhjamaade Ministrite Nõukogu Eesti esinduse kultuurinõunik Eha Vain, kes kolme aasta eest loovusfoorumi ellu kutsus.

Registreerumine on avatud 3. juulini või kuniks jagub kohti. Seega tuleks huvi korral registreerumist mitte viimasele hetkele jätta.

LF 2014 logo roheline taustLoovusfoorumist osavõtt on tasuline – 50 eurot. Hind sisaldab majutust Tartu Ülikooli Narva Kolledži ühiselamus, toitlustamist (hommik, lõuna, õhtu, pausid), loenguid, loovusstuudioid, vabaajategevusi. Transpordi eest vastutab iga osaleja ise.

Pärast registreerumist jõuab sisestatud e-postile kinnituskiri koos arvega, mis tuleb õigeaegselt tasuda. Koha loovusfoorumil tagab vaid nii registreerumine kui ka kohatasu maksmine. Pärast makse laekumist saadavad korraldajad foorumil osalejale sellekohase kinnituse e-postile. Juhul kui pärast registreerumist ei jõua kinnituskiri koos arvega kohale, tuleks kõigepealt kontrollida rämpsposti.

Loovusfoorumi toimumiskoht on alati olnud eriline. Esimesel aastal mandrist eraldatud Naissaar, teisel idülliline Käsmu ning kolmandal aastal Eesti-Vene piiril asuv Narva, täpsemalt arhitektuuriliselt ja vaimsuselt unikaalne Tartu Ülikooli Narva Kolledž.

Kõik foorumil osalejad saavad vastava tunnistuse.

Loe lähemalt loovusfoorumist..

Творческий форум Северных и Балтийских стран прибывает в Нарву

Foorumit puudutavatele sisulistele küsimustele vastab Eha Vain (tel: 627 3104, e-post: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.). Korralduslikes küsimustes abistab Grete Kodi (tel: 627 3101, e-post: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.)


Telli uudiskiri

  • Uudised
  • Sündmused
  • Toetuste tähtajad
  • Uurimisraportid